Saturday, July 20, 2019

Turul on setup järsemaks kukkumiseks

Ilmselt kõik on juba lugenud uutest pingetest seoses Iraaniga. Turg on seni ülesse punninud, kuna enamus loodavad Fedi toetuse peale. Sellises laine osas hakkab muutuma tõenäoliseks, et isegi, kui toetus tuleb, siis suur osa turgu ei pea seda piisavaks.
Turg on tulnud alla selle nädala lõpupoole. See võib väga hästi olla veel korrektsioon. Aga võib olla ka setup selleks, et esmaspäeval gap'iga allapoole söösta.
Kui eelmine nädal oli tipp, siis kõige pullisem oleks lugeda tõusu juuni algusest 1 of 3'ks. See võiks siis olla 5-ne. Mul on siin graafikul küll tööversioonina, et see koosneb üksteise sees olevatest 3-stest, mis sobiks üldjuhul korrektsiooni jaoks. Kui aga korrigeeritakse ainult juuni tõusu, siis see võiks tüüpiliselt jõuda viimase tipu all olevate oranžide fibide vahemikku 0.382-0.618. A tuleks 0.382 peale (2.000 ongi tegelikult seal), siis B üles ja uuesti alla C umbes 0.618 kanti. Tõsisemad korrektsioonid võiksid jõuda isegi jõulupõhja alla. Aga seda kõike näeb hiljem.
Praegu on nädala alguses näha,  kas see languse setup realiseerub.

Panengi siia ES-i (S&P futuuri) 4h graafiku. Selle puhul öeldi täna, et nii tõsist punast küünalt pole sellel ammu olnud. Huvitav on see, et futuur (rohkem kauplemisvara) läks päeva lõpus allapoole selle nädala eelmist põhja. Indeks ise aga mitte. Ilmselt on turul olukord, mil keegi ei taha nädalavahetuse pausi ajaks pikka positsiooni jätta. Futuur kauples ka natuke kauem - sellel ajal jõudis kohale vist juba ka info teise laeva kohta. Kuigi alla tulek oli ühtlaselt selge juba börsi lahtioleku ajal.


No comments:

Post a Comment