Saturday, July 20, 2019

Swedbank andis signaali

Kirjutasin Swedbanki graafikust mõned kuud tagasi. Vahepeal sai pandud graafikule signaal, kui see võimaliku languse lõpu poole jõudma hakkab. Nüüd tegigi häält.
Juba eelmise korra graafikul oli mul MACD all joon, mis näitas, et sellel pole lahknemist hinnaga. Kuigi oleme tulnud palju allapoole ja tolle aja sinine lugemine on vaid ilus ajalugu, pole langus veel pidurdunud. Kas see graafik läheb põhja välja?
Vaatame kuude graafikut:





















Jätsin graafikule veel endise sinise lugemise ja kanali. Nendel pole muidugi enam midagi tegemist võimaliku tulevikuga. 
2009. aastast on ülesse tehtud küllalt suure kindlusega 3 lainet. On olemas üks pulline variant. See oleks, et tõus on diagonaal ja Alt (4) on tunduvalt sügavam.  See on näha järgmisel graafikul. Muud variandid oleks, et minnakse alla 2009. aasta põhja või tehakse mingi keerulisem korrigeeruv struktuur (võib olla ka kolmnurk). Kes on mu postitusi lugenud, see teab, et ma pole Euroopas pikemaajaliselt eriti optimist. Ja eriti kahtlane on pangandus.
Aga see sügavam neljas laine. Nädalate graafik oleks:




















Kui on tegemist diagonaali neljanda lainega, siis see võiks tulla tagasi 0.382 või 0.500 kanti. Mul on graafikul keskel ka punane fib, mille puhul võiks kolm lainet alla lõppeda 1.618 kanti (ilmselt kasti). Nädalate peal ilmselt suurt lahknevust sinna ei tule. Ilmselt on see paremini näha d või 2d peal. Ilma selge lahknevuseta sobival kõrgusel ma siin (isegi ajutist) pikka ei vaataks. Kui on selge lahknevus ja struktuur alla valmis, siis on väike pikaga sõitmine suhteliselt ohutu, sest isegi, kui see osutub neljandaks laineks ülesse, saab ilmselt plussiga välja.

No comments:

Post a Comment