Thursday, March 28, 2019

Swedbank


Mingi aeg tagasi vaatasin Swedbanki graafikut. Pank oli uudistega "pihta saanud". Panin graafikule võimaliku tõusu koos võimaliku tipuga 2017. aasta alguses. Sellega sobis hästi langus laines (4).
Peab tunnistama, et oli mõte Eestis oleva rahaga osta ühe võimalusena Swedbanki (teine oli LHV) - mõlemal oli võimalik kasumi potentsiaal üle 60%. Olen nüüdseks sellest juba kirjutanud, kui tobe mõte on siin oleva rahaga üldse midagi toimetada. EU residentsus on nagunii ka muude maaklerite puhul nagu rist kaelas.

Aga Swedbankist. Tipp tehti ilusti 1.618 vastu, mis sobis (3) jaoks. Ootasin, et 1.000 peal toimub neljanda laine korrektsioon. Eelmise aasta sisse oleks mahtunud kolmnurk. Kolmnurga (ise on see b) järel oleks tüüpiline c=a. Praeguseks on see natuke liiga kaugele tulnud. Iseenesest võib perioodi lõpus see ju veel sellele tasemele toetuda, kuid minu arust on alla liikumine liiga hoogne, mis vajaks veel laineid 4-5 lõppu. Loomulikult võib (4) valmida ka allapoole, kuid arvestades kogu pilti algusest peale ei maksa üldse kindel olla, et siit mingit viiendat lainet järgneb. Hetke hinnag mul: nii kaua, kui midagi selgemat ei paista, ei tasu selle asjaga sügavamalt tegeleda. Ka siis on suure tõenäosusega tegemist diagonaaliga, mis pole teadupärast kõige paremad mustrid kauplemiseks.



No comments:

Post a Comment