Sunday, March 24, 2019

Mõned mõtted turu olekust

Reedel kukkus turg tugevalt. S&P tegi alla 5 lainet, kuid peatus tasemel, mille puhul seda võib pidada veel korrektsiooni c-laineks. Näeme, kas ja kui palju enne ülessepööramist veel langetakse. Väga võimalik on, et liiga alla ei vajuta, siis minnakse üles ja ka see ei kinnita struktuuri (kuna viies laine üles võib koosneda ka 3-stest), languse kinnitus tuleks siis alles uuesti põhjadest läbivajumisega.
S&P 500 12 märtsil alanud tõus kujunes minu arust küll lõpudiagonaaliks päris perfektselt.
Eriti karune variant on, et reede-õhtune jõnks ülesse ongi kogu teine laine - siis kukutaks esmaspäeval väga negatiivse uudisega.


Euroopa finantside ETF (EUFN), mille potentsiaalsest tõusu setup'ist siin äsja kirjutasin, pole sellega veel vastuollu läinud, kuid vajumine reedel oli nii järsk, et küllatki tõenäoline on, et see (siis koos märtsi senise põhjaga) murtakse. Sellega seoses on minu arust vähenenud ka LHV uue tipu tegemise tõenäosus. LHV on pea 2 kuud muidugi liikunud segase struktuuriga, mis sobiks enne uut tõusu osalainet, kuid ilmselt on võimalik ka mingi segane tipp. Eks näeme. EUFN esmaspäeval on oluline.

No comments:

Post a Comment