Wednesday, September 30, 2020

Tesla jätkuks

 Pea kuu tagasi kirjutasin uljalt, et Tesla on teinud 5 ülesse. Pea kohe peale seda panin kommentaari, et kui on 5-ne, siis imelik või jätkub veel. Praegu on liikumine seda nägu, et alla võib olla veel väiksem korrektsioon. Isegi kolmnurk. Kui oleks kolmnurk, siis see tooks lugemisse selgust - kolmnurk on üldiselt suurema laine eelviimane osa.
Kolmnurga valmimisel on näha ka, kui see nii ei ole. Allapoole (c)-d tulek näitab, et on mingi muu sama taseme laine või hoopis suurema järgu laine alla.












Mul on Tesla graafiku tegemisega peale splitti mingi jama. MotiveWave'i all näitab päevade peal küll uusi hindu, kuid päevasisesed on septembri alguseni vanad - siin toodud perioodi pole võimalik seal teha. Seepärast tegingi selle pildi TradingView's.

Kui tuleb edaspidi rohkem selgust, siis jagan siin ka pikemat pilti. Mul on praegu suurema graafiku peal hetkel käimas iv of 3 of (3). Seal on 2018 (1) tipp ja 2019 (2) põhi. (2) korrigeerus vaid 23.6% - see on üle mõistuse vähe. Kuid midagi palju paremat ei oska ka mõelda.

Praegu oleks abiks, kui on näha, kas ja kuidas kolmnurk tuleb. Siis saab järgmiste liikumiste pealt äkki lainete lugemisele kinnitust. Liikumised lubavad tulla väga suured. Kui mu eelpool viidatud (1) ja (2) on õiged, siis nende pealt on 2.000 extension logaritmilisel graafikul ca 50x praegusest ülevalpool. See on ilmselt väga pikaajaline siht (just (4) võib olla ajas väga pikk). Kõigepealt tuleks ülesse v of 3, siis praegusesse lainesse 4 ja siis veel peale (3) ka (4) samasse neljandate lainete kohta. See on tüüpiline liikumine, kus suurem neljas laine tuleb eelmise väiksema neljanda sisse. Tesla pole seni sügavate korrektsioonidega hiilanud. 

Aga näeme ja joonistame! Need mõned graafikud tunduvad nii ulmelised. Aga midagi pole võimatut. Loen just praegu raamatut global liquidity'st. Seda hinnati 2019 aasta lõpuks 120 triljoni kanti. Selle kõrval on aktsiaturud täiesti olematu maht (rääkimata väärismetallidest). Ja kõik teavad, mis sel aastal on toimunud.



No comments:

Post a Comment