Wednesday, September 30, 2020

Ma ei arvanud üle-eelmisel nädalalõpul, et pean seda alternatiivlugemist veel edasi arendama

 Panin siis siia üle-eelmise laupäeva hommikul postituse, milles näitasin kahte võimalikku korrektsiooni. Natuke jäi kripeldama, et ei viitsinud graafikut teise variandina teha, kus peamine oleks sügavam langus ja pisem langus vaid alternatiiv. 

Aga nüüdseks oleme siis pandud graafiku 2 või Alt A ära teinud. See oli ka järgmise liikumise ennustus siis. Praeguseks hetkeks oleme teinud aga veel ühe liikumise, mis suurendab 2 tõenäosust. Nimelt on tehtud 24. septembri põhjast ülesse 5-ne laine. Võib muidugi üritada lugeda, et see polnudki langeva laine lõpp, vaid see oli juba enne, kuid see oleks minu arust imelik (hoogude mõttes). 5-ne võib olla laineteooria mõistes ka a-laine a-b-c'st, kuid 5-sed a-lained ei ole kõige tavalisemad. Seega võimalik, kuid järjekordselt vähem tõenäoline võimalus.

S&P futuuri 4h graafik:












Millal on siis näha, kas on üks või teine stsenaarium?

Mõlemal juhul sobib alla korrektsioon (Alt-b või ring-2). Selle puhul ei ole midagi selget. Tõus võiks näidata erinevust. Ring-3 tähendaks 5-st lainet 1.618 kanti. Selle esimene osalaine ei tohiks jõuda 0.764-ni.  Alt-c oleks ka 5-ne, kuid see läheks üle 0.764, ideaalselt 1.000-1.382 vahele. need oleks lihtsamad variandid - loomulikult on veel kolmnurgad, diagonaalid jm. Vaatame!

No comments:

Post a Comment