Thursday, May 16, 2019

Mida öelda selle tugeva tõusu kohta?

S&P on teinud viimastel päevadel kaks pööret kasvavalt hoolt. Minu kogu analüüs rajaneb sellele, et üldjuhul hoog laine lõpus aeglustub. Kuna pole võimalik korraga minna alla ja ülesse, siis vähemalt üks neist pööretest on ebatüüpiline ja sobib tulevikus selle näiteks.

Panen siia bitcoini nädalate graafiku, et näidata üldist pilti.





















Tõus sellel aastal on olnud muljetavaldav. Panin just nädalate graafiku, et oleks hästi näha viimaste kuude küünalde pikkus võrreldes 2017. aasta tõusule.
Graafiku paremal äärel on tasemed 2017 tõusu ja 2018 põhja vahel. Need proportsioonid on logaritmilisel graafikul moonutatud: me oleme tõusnud juba nii palju (visuaalselt), kuid see pole veel isegi 38.2% langusest. Ja see on tase, kuhu tavalistel varadel läheb tüüpiliselt korrektsiooni a-laine (sellele järgnevad korrektsiooni sees üldiselt veel b ja c). Miks ma seda kirjutan? See tähendab, et teoreetiliselt sobib 2019 aasta tõus ikka veel väga hästi korrektsiooniks. Tasemed on väga ülesse veninud võrreldes nende tüüpilistega, mida eelnevalt olen näidanud.  Minu arvates võis 25 aprilli põhi olla 4. Kuigi visuaalselt on see langus väga väike, siis oli see ära 23,6% kolmandast lainest, mis on tüüpiliselt (ka equity'l) alampiir.
Panen siia ka päevade graafiku, mis hetkel on parim, mida oskan näha. Tasemed, mis on normaalsed on jõudnud praegu juba 4 kanti.
Vedasin (1) ca 5 ja languse 38.2% kanti. See oleks ilus koht selle laine lõpuks. See sobiks uue tõusu 1 of 3'ks, aga ka 2018 languse korrektsiooni A'ks. Enne tippu võiks minu arust tulla veel aeglustumine. Aga nagu eespool kirjutasin, ei juhtu alati (eriti nii emotsionaalse varaga) see tüüpiline muster.

No comments:

Post a Comment