Friday, May 3, 2019

Bitcoini pulline variant






















Bitcoin on ikka "seksikas" vara. Inimesed tunnevad huvi. Kauplemise mõttes on selline vara emotsionaalsuse tõttu väga raske - vaid väga kogenud kauplejatele. Lisaks teeb kauplemise keeruliseks bitcoini enda puhul suur tehingukulu (stoppimine on juba samal hinnal paras häving) ja erinev hind eri kauplemiskohtadel.

Mida ma näen tehniliselt?
Eelmise postitusega võrreldes olen tõstnud 3 kõrgemale. Põhjuseks on, et selle laine sees on rohkem osalaineid (väiksema järgu osalained on näha). Jämedalt võib võtta nii, et pikk küünal ülesse on 3. laine "süda". Igale eespool olevale tõusvale osalainele (siis vastava suuruse 1. osalinele) vastab ülevalpool 5. osalaine.
Eelnevast tulenevalt on meil lõppemas ülesse ikkagi 3. laine. Kui tehtaks alla veel laine 4 ja siis üles uus tipp, siis võiks öelda, et (1) on valmis. Sealt tuldaks alla (2) peale. Kui suur see korrektsioon on? Tüüpiliselt 0.382-0.618. Bitcoini sugusel emotsionaalsel varal võib see olla erinev.  Püüdes tõmmata paralleeli väärismetallidega, siis tõusu algus (mida 1. laine üles ju on) võib olla veel suurema korrektsiooniga ja vähem hoogsam. Edaspidi läheb emotsioon suuremaks ja kõik ründavad ostma.

Karune variant.
Pealkiri oli "pulline variant". Praegusest kõrgusest võidakse veel minna all uut põhja tegema. Selle variandi vastu on see, kui tehtakse eelpool kirjeldatud 5 lainet ülesse. Seda varianti toetab nädala graafiku üleostetus. See võiks tulla alles (3) ajal, siis oleks asi veenvam.

No comments:

Post a Comment