Wednesday, April 27, 2022

Swedbanki põhi ei olnud ilmselt 2020

 Jälgisin siin blogis mõnda aega Swedbanki liikumist. 

Tagantjärele võib öelda reklaamiks laineteooriale, et analüüsi ajal tekkis päris ilus kasum, kuigi praeguseks ajaks tundub väga tõenäoline, et mu arvamus 5-sest ülesse ei olnud õige. See näitab tegelikult sellise analüüsi tugevust: kui on täidetud tasemete ja mustri tingimused, siis saab liikumisega "sõita", kuigi hiljem tuleb välja, et lugemine oli teine. Kui liikumise ajal sisemine struktuur ja tasemed seda näitavad, siis saab aru, et liikumine selles suunas on lõppenud ja on vaja positsioonist väljuda.












Tegelikult läks tõus kaugemale mu viidatud postituses olnud sihtmärgist. On selline suunis, et kui viies laine läheb 0.764 pikkuseks eelnevast tõusust, siis võib hakata kahtlema, et kas see on viies laine. Äkki hoopis C. Panin selle teksti graafikule, kui nii kõrgele tõusime. Edasine kipub seda kinnitama.

Praegu on tuldud alla. Ja langus on seda nägu, et hetkel on ülesse korrigeeruv laine. Kui midagi kiirelt ei muutu, siis tuleb alla ka viies osalaine. 

Pikemas perspektiivis on võimalik samas suures vahemikus korrigeeruv liikumine. See on ka loogilisem, et hind praegu "taevasse" ei tõuse.



No comments:

Post a Comment