Wednesday, April 27, 2022

Stsenaarium USA võlakirjade kallinemise järgmiseks laineks

 See on hetkel lihtsalt üks pähe tulev stsenaarium. Aga see stsenaarium võib sobida kokku aktsiaindeksite oodatud "5 of 3" - 4 - 5 puuduvate lainetega.

USA pikkade võlakirjade ETF-i TLT selline pilt on mul arvutis ammu. Hakkas tunduma, et langus tuleb nii suur, et see graafik enam ei kehti. Venitasin ja ei viitsinud ringi teha. Praegu tundub, et see kuu lõpp võib lõppeda diagonaaliks sobivale fibile. Kuna viis lainet koosnevad 3-stest, siis see oleks lõpudiagonaal.











On avaldatud arvamust, et võlakirjade asemel on parem graafikul analüüsida tootlusi (intresse). Nii 30- kui ka 10-aastaste puhul tundus veel mõni päev tagasi, et minu aastaid tagasi veetud tunnelitest ollakse välja tungimas. Aga praegu (3 kauplemispäeva enne kuu lõppu) tundub, et poleks mingi ime, kui kuu lõpuks kuu küünla keha kanalisse jääks.

Kes usub praeguses maailmas, et USA võlakirjad veel kallimaks minna saavad? Aga tavaliselt ongi olukord, kus keegi ei usu enam mingisse liikumisse, selle liikumise alguseks. Ja kuhu on rahal põgeneda, kui Euroopas püütakse tuumasõda alustada? Ja tegelikult ei ole usutav variant, et demokraatlikus riigis (USA) intressidega inimeste heaolu piirama hakatakse.

























No comments:

Post a Comment