Monday, October 29, 2018

Üks intellektuaalne harjutus nafta ETF-ga

USO - USA nafta fond.

See graafik on olnud viimasel ajal (tõusul 2017. aasta põhjast) nii segane, et isegi minust palju targemad on väitnud, et seda analüüsida on võimatu. ( See tähendab seda, et kaubelda veel raskem.)
Igal juhul on vahete-vahel selle graafiku taga istunud ja püüdnud midagi joonistada. Praegu sain päris huvitava, võimalike kokkulangevustega graafiku. Nimetan seda alternatiiviks (põhilist väga polegi).



Tõusu 2016. aasta põhjast võiks lugeda korrektsiooniks, selle esimese laine (A) osad oleks A-B-C, kuni pole midagi teist tõestatud. Siin graafikul on näha laine B. Üleval vasakul olev 138.2% on tase C=1.382*A (üks sobilik koht C-laine lõpuks).
Miks mulle meeldib toodud lugemine? Hooindikaatorid ja seniste lainete tasemed toetavad sellist jaotust. Praegusest edasi sobiks veel üks negatiivse lahknevusega tipp, mis oleks väikese (hea koht ED jaoks) ja suure sinise (C=1.382*A) 1.382 ning punase 261.8 (sobiv lõpp impulsslainele, mis on praeguste tasemeteni kulgenud) kanti.
Viimane kuu oleme tulnud hoogsalt alla, levima on hakanud arvamused, et tipp on tehtud. See on ka väga võimalik. Samas, hetkeks on stochastic ülemüüdud ja pidurdumine toimus 0.236 peal, mis sobib sellise ED W4 põhjaks.
Igal juhul on praegu tõe hetk: siin toodud lugemise jaoks peaksime ülesse minema, kui tipp on tehtud, siis vajuma läbi eelmise nädala põhja.

No comments:

Post a Comment