Friday, October 12, 2018

Korrastasin S&P futuuri graafikut

Mul oli aja jooksul kogunenud graafikule igasugust risu (erinevaid lugemisi, erinevaid fibe jne.). Mõned määratud vaid lokaalseks (lühemale ajaperioodile, jooned mitte pikendatuks jne.), kuid graafik oli juba pea loetamatu. Võtsin asja natuke puhtamaks. Seda päevade graafikut julgen juba jagada.





 
 
Viimased päevad oleme tulnud hoogsalt alla. See on välistanud kiirema ülesmineku. Esimene tõenäoliseks pidada võiv lugemine on siin graafikul. Selle järgi oli kevadel kolmnurk, mis lõppes mai algul. Sealt edasi algas üles lõpudiagonaal, mille esimene laine sai valmis septembris. Praegu on asi "seda nägu", et tehakse ring-c neljandat osalainet. See peaks nii kaua venima, et võimaldaks peale seda tuleval põhjal teha lahkneva põhja. St., et neljanda laine jooksul hooindikaatorid normaliseeruvad (reset), ning siis viienda laine lõpuks ei tule indikaatorid enam nii alla, kui need olid kolmanda laine lõpus.
Lõpudiagonaalide puhul teeb asja raskeks see, et need koosnevad 3-stest lainetest. Kui me teeme alla 5-se ja läheme ülesse 3-sega, siis see ei tähenda, et järgmine alla tuleks 5-ne ja me läheksime nüüd tehtavast põhjast allapoole (see oleks alternatiivne lugemine). Lõpudiagonaali osalaine on üldiselt 3-3-5. Seega peale nüüd tehtava 5-lise põhja võib eeldada, et minnakse ülesse, kuni sellest põhjast alla läbi ei vajuta. Siis on alternatiivne lugemine.

Alternatiiv. 
2018 algusest tuli alla laine A, septembrini läks üles B ja peale seda algas alla C. See on selline jaotus, millest ma siin ka eespool olen kirjutanud.

No comments:

Post a Comment