Saturday, August 18, 2018

Reaktsioon ühele FANG-i videole

Jagasin eile sotsiaalmeedias ühte videot FANG'i aktsiate kohta. Lubasin seal, et vaatan ka ise graafikut( graafikuid).
Joonistasin selle graafiku ka endale, panin peale ka enda indikaatorid ja arvatavad lained.
Nädal:




















Need neli aktsiat ei ole üldse pikaajalised: see graafik tuleb ilmselt viimasena alustanu algusest (2014). Sellistel juhtudel tehakse imetrikke ja püütakse graafikuid teha eelnevate andmetega (näiteks euro asemel saksa mark). Antud juhul oleks ka teoreetiliselt võimalik panna asjad tabelisse ja liita seal kokku need, mis on, siis arvestada sellest kogu summa. See on raske ja kahtlane, Teeme nii, nagu börsil on. Igat aktsiat peab ikka tema omal graafikul vaatama. Kui nüüd ka see graafik on arvutis, siis näeb tulevikus, kas selle praegune ennstusväärtus koos minu tõlgendusega ka kehtib,

Nädalate graafikul on väga loogiline struktuur ja lainete jaotus, mis lubaks peatset 5-se laine lõppu. Sellel järgneks korrektsioon toodud sinisesse kasti. Kasutades video autori meetodit ja ka temal toodud taset (lilla paksem joon 0.5 korrektsiooniga pea samal tasemel) võiks prognoosida, et kuhugi sinna tuleks ka korrektsioon. Seal on ka kauplemismahud suuremad - skaala paremal ääres olevad horisontaalsed tulbad.

Minu tõusu lõpu lugemist näitab eelmise aasta keskpaigasr olev 2 päeva graafik:





















Siin on küsimus, kas v on valmis või tuleb veel üks tipp. Mul on graafikul variant, et praegu on käimas flat, mille järel tõus lõppeb.  Videol räägitakse palju lähenemisest, et kui uus põhi eelmisest allapoole vajub, siis tuleb suurem vajumine.  c-laine puhul pole see tingimata nii, pigem on loomulik, et c läheb a-st kaugemale. c ja a ei ole ka üldjuhul selliste proportsioonidega, et minu arust cup-and-handle moodustada.

Seda märtsis alanud tõusu näitab täpsemalt 4 tunni graafik.




















Vaatame ka nelja aktsia graafikut eraldi:

Facebooki nädalate graafik:




















Mul on arvutis graafik, kus algusest on tehtud ülesse juba 5 lainet. Hooindikaatorid on väga hoogsad - see ei lisa languse ootusele kindlust. Selle aasta kevade põhjast allapoole vajumine näitab, et suurem langus on tulemas.

Päevade graafikul on näha, et üles on 5 lainet ja alla on tulek veel suhteliselt hoogne. Samas on ruumi kanali toetusjoone peal teha veel lahknev põhi ja üles pöörata. Nii sügav korrektsioon lubaks ülesse vast ainult mingit diagonaali - aga näeme (ED peaks koosnema 3-stest).




















Amazoni nädalate graafik on mul pideva jälgimise all. Siin oleks minu arust vaja veel natuke tõusu ring-iii'ni ja siis tuleks korrektsioon.




















Netflixi mul enne arvutis ei olnud. Väga tõenäoline on, et ring-3 on siin tehtud (kuigi ka siin näitavad indikaatorid veel tõsist hoogu). Tasub tähelepanu pöörata ring-4 ja ring-5 vahelisele hinnaerinevusele. See on logaritmiliste graafikute matemaatika.




















Google'i pilti näitab kuude graafik.




















Siin ei ole minu arust ka ring-3 veel lõppenud. Üks sõit ülesse võiks veel tulla sel sügisel. Mingi paarkümmend protsenti.


No comments:

Post a Comment