Saturday, March 31, 2018

Tesla pilt

Pea viis kuud tagasi kirjutasin Teslast. Siis olime tipust tulnud alla peaaegu kohta, mis oleks võinud olla väiksema korrektsiooni lõpp. Praegu on uudised läinud väga halvaendeliseks. Ja graafikul oleme tulnud kohta, kus kanali ja hinna järgi võiks toimuda pööre üles (selles mõttes see sobiks koos halbade uudistega). 50% sobib ka kolmanda laine korrektsiooniks. Mul on graafikul praegu ring-i jne., mis eelmisel graafikul vastasid araabia numbrite lugemisele, aga sellest peale pilti.




















Koht oleks siis sobiv, et siit üles pöörata ja viies laine ülesse teha. Minu arvates peaks see olema väike ime ja mitte omane aktsiatele . Üldiselt ei käitu aktsiad nii emotsionaalselt nagu toorained, mille puhul on levinum, et mingis suunas liikumise lõpetab selle liikumise intensiivsem osa (Tesla on muidugi olnud väga emotsionaalne aktsia). Tehnilises analüüsis on küll arusaam, et liikumised võivad pöörata ka sellise gap'i järel oleva pöördega. Liikumine on aga olnud väga hoogne - see võiks olla pigem selle aasta languse kolmanda laine kolmas osalaine (mille keskele ka gap sobib). Kui see on nii, siis sobib eeltoodud joonise roheline alternatiivlugemine, mille puhul oli eelmisel kevadel laine (B) of (4) tipp
Languse hoogu sobib näitama (MACD siin) päevade graafik:




















Kindlasti mõjutab Tesla liikumist turu üldine liikumine. Turg (S&P) ei otsustanud aga eelmisel nädalal, kas teha alla 5-ne laine ja lõpetada sellega suurem liikumine või minna üles peale 3-st ja teha mingi keerulisem struktuur. Kui turul hakkavad positiivsemad liikumised, siis TSLA karune sentiment (ja ilmselt piisavalt lühikesi positsioone - üle 20% kaubeldavatest) annab tõusule head kütust.

No comments:

Post a Comment