Wednesday, June 19, 2019

Kullal on võimalik ka uus põhi

Kuld on lähenenud olulisele tasemele. Nii kaua, kui jäädakse allapoole 2018. aasta alguse tippu (mis on väga lähedal), on võimalikud kaks graafikul olevat lugemist. Loetakse ka pullisemaid variante - nende tõenäosus tõuseb minu arust oluliselt, kui üle eelmiste tippude minnakse.





















Must variant tähendab, et mitu aastat on oldud kolmnurgas. Siin oleks vaja veel teha E, misjärel tuleks tõus (C)-ni. Aga selle stsenaariumi puhul mindaks peale seda edasi uut põhja tegema.
Punase variandi puhul oleks (e) valmis. See tähendaks, et mindaks alla ja tehtaks viies laine. See omakorda tähendaks, et 2011. aasta tipust saaks alla valmis 5 lainet, mis peaks samas suunas peale korrektsiooni jätkuma. Selline mitteinflatsiooniline käitumine tundub kuidagi ebausutav.

Uskudes inflatsiooni tekkesse on variandiks (pole graafikul), et 2016 tehti ülesse esimene laine, siis edasi on asi kahtlasem. Kas on diagonaal ja selle koreektsioon, mille järel eelmine aasta algas juba kolmanda laine LD (algusdiagonaal). Diagonaalid on segased struktuurid kauplemiseks. Aga väärismetallid alustavad oma liikumisi sageli nendega. Kui hoog sisse saadakse, siis on teine äärmus - kiire liikumine ilma märgatavate korrektsioonideta.

No comments:

Post a Comment