Sunday, June 23, 2019

Bitcoin on eelmisest graafikust hoogsam

Eelmisel graafikul panin siia tasemed, et käimas oleks olnud lõpudiagonaal (ED). Aga bitcoinil lõpudiagonaal!!!! Hetkel on  tehtud samast tõusust kolmanda laine lõpu poole ja valmis tüüpilise impulsi jagu. Sel varal sobib veel hoogsamaltki. (iii) sees pole veel mingit negatiivset lahknevust. Tasemed on praegu graafikul igatahes tüüpilise impulsi jagu. Panin juurde ka Alt 4.  Selline korrektsioon, mille c-laine ei lähe läbi a-laine lõpust, oleks väga pulline märk. Kuid 3-ste ja 5-ste sobitamine annab selliseks lugemiseks minu arust natuke alust. Siis oleks praegu alles (i).




















Panne üldisema pildi jaoks ka nädalate graafiku.





















Siin on tippude ja ühe algse põhja pealt tõmmatud kanal. Praegu oleme jõudnud alles selle keskjoone vastu. See hirmutab veel korrektsiooniga allapoole. Kõrguse mõttes oleme ka korrigeerunud alles 0.5 suurest langusest (parema punased tasemed). Samas stochastic on embedded üleval. Isegi tundub, et rohkem kui 2017 tipu ajal. Eelnevast lähtudes arvavadki veel paljud, et võib tulla uus põhi. Aga 2018. aasta põhi tegi tõusust tagasi (sellise vara puhul on see, mis graafikule on pandud suhtelise algusega) juba üle 0.764 - väga küllaga piisavalt. Mitte tavaline korrektsioon, vaid piisav juba mulli puhkemiseks (80-90% suurusjärk).
2017 tipu ajal oli päevade graafikul minu indikaatoritest selge lahknevuse moment vaid RSI'l. Nädalate peal ei olnud küünalde selget nõrgenemist.

No comments:

Post a Comment