Thursday, May 6, 2021

Zoom on eelmises postituses toodud taseme lähedal

 Nädalate graafik, nagu eelmisesgi postituses:











Selle pildi järgi oleme neid paksemaid jooni peaaegu puutunud. Eelmises kirjutises rääkisin ma lõpudiagonaalist. Vahepeal mindi rohkem ülesse ja ma lugesin 4 kolmnurgaks. See on näha ka siin.

Täpsema pildi annab tundide graafik:











Kuna tegemist ei ole enam diagonaaliga, siis laine 4-st alla võiks olla 5-ne. Samas käidi juba peaaegu nädalate graafiku kahe tumeda joone vahel oleva kastini ära. Praegu oleks siis ilus, kui mindaks ülesse pea mais tehtud tipuni ja siis tuleks alla 5. laine. See võiks perioodi sees teha varju kusagile 1.764 kanti, aga muidu toetuda sinise kasti sisse. 

See oleks ilus - kõige selgem. Kahjuks turg sageli nii ei tee. 
Mis oleks siis märgid muust?
- minek (impulsina) üle mai tipu;
- praegu on tekkimas MACD lahknemine (2 joont jääksid uuel põhjal ülespoole praegust nende põhja ja histogram oleks ka nõrgem, kui eelmine põhi) - kui MACD hakkab näitama 1h peal suuremat languse hoogu (eelviidatud indikaatori osad vajuks allapoole, kui seni tehtu).

Vaatame! Praegusel närvilisel ja samas küllaltki tipu lähedasel turul ei ole sageli selgeid 5-seid setup'e. Äkki see tuleb.

P.S. Kui me käime selgelt allapoole kõige suuremate fibide 1.000 taset, siis võimalik tipp ei pruugi 2.000 peale jõuda, vaid võib valmis saada juba 1.764 lähedal. Samas aga eelmine laine käis ka juba 1.764 lähedal. Kui oleme nii kaugel, siis sisemine struktuur näitab.

2 comments:

  1. Tulemused on tulemas 31. mail. Kas nii kaua on siin kandis?

    ReplyDelete
  2. Õhtu tundub jääma küünla keha osas kasti põhja, kuid 1h kiirenes.
    See kiirenemine tähendab, et võib tulla veel sügavam vajumine.

    ReplyDelete