Thursday, May 14, 2020

Swedbank on liikunud seni oodatult

Mingil imelikul põhjusel on Swedbank mu analüüsi objektiks saanud. Täna tuli ammu pandud signaal, et oleme äkki põhja juures.
Päevade graafik:





















Eelmises postituses kirjutasin, et kui pruuni 0.618 juurest ülesse kihutatakse, siis on suure tõenäosusega uusi ajaloolisi tippe oodata.
Ülesse me veel ei kihuta ja selle tasemeni on veel ka natuke maad. Usun, et see minnakse veel ära. Variant, et pea siin oleva lilla 3-ni.
Millal põhi valmis saab?
Suure tõenäosusega tuleb mai langus 5-line. See pole aga lõpuni kindel, sest veebruarist alanud languse osad on nii suurte ja paljude gap'idega, et selle sisemises struktuuris ei saa kindel olla. Kui see on lõpudiagonaal, siis koosneb see 3-stest ja ka mai langus tuleb 3-ne.
Kindel lõpu märk on, kui mai langus tuleb 5-ne ja selle lõpus on sobiv MACD lahknevus (ilmselt 4h peal). Kui see lõpp jääb 3-seks, siis on raske öelda, sest sellise graafikuga vara puhul ei saa sisemisest struktuurist mingit abi.
Trendi pööramise märgiks on, kui minnakse üles kõrgemale aprilli lõpu tipust. See on selline riski vältimise kriteerium selle vastu, et 5. laine võib pikeneda (extend). See on kindlasti alati võimalus, kuid praegu tundub asi kokku minevat üldse kõige tüüpilisemaks peetava kuldlõikelise korrektsiooni pikkuse 61.8%-ga. Näeme.

No comments:

Post a Comment