Thursday, July 27, 2017

Kus me oleme?

Kirjutasin 6 päeva tagasi "päeva-paari küsimus" - selline see ajast rääkimine on nii minul kui ka teistel. S&P on juba väga lähedal minu poolt juba pikka aega välja toodud tasemetele. Loomulikult on võimalik isegi juhul, kui neil toodud graafikutel olev lugemine paika peab, venimine (extension) natuke ülespoole. Ma tean lühikese perioodi lugemist, mille järgi tipu koht olekski ca $10 ülevalpool (vahepeal käidaks veel mõnikümmend $ allpool). Ja tegelikult ei saagi neis asjus kindlust olla enne, kui vajutakse allapoole nende alternatiivsete lugemiste jaoks sobivatest tasemetest. 
Igal juhul oleme lähedal mitmekuulisele tipule, millele peaks järgnema mõned kuud korrektsiooni (mis võib olla ka küllalt külgsuunaline).

Metallide osas läksid kullatootjad eile näiteks üle kolme päevade SMA. Kui sinna ülespoole jäädakse, on see kindlasti paljude jaoks oluline pulline märk. Ka kuld ja hõbe olid tugevad. Samas on mitmeid märke ja võimalusi, mis näitavad, et suure W2 põhi, mida me eelmise aasta lõpust arvame tehtud olevat, võib valmis saada alles tulevikus.

No comments:

Post a Comment