Sunday, September 4, 2016

Kullagrupi pöördekoht?

Nädala lõpus mindi väärismetallidega hooga ülespoole. Mikrotasandil jäi laineteooria järgi struktuur "poolikuks". See poleks aga eriline üllatus - ka kahel eelneval olulisemal pöördel oli see nii. Mulle tundub, et küllalt suure tõenäosusega saab uuel nädalal kohalik põhi ka kinnitatud. Kas oleme siis kindlasti minemas $1600+ piirkonda?
Graafikul (GC - kulla futuurid) on toodud välja ka sinine alternatiivne lugemine. Selle järgi oleks tõus aasta vahetusest üks suur laine, millele oleks ka loomulik sügavam korrektsioon. Siniste tasemete järgi oleks esimene korrektsioon kuni tasemeni 0.236 - see on korrektsioonidel sageli õige koht a-laine jaoks. Korrektsioon (laine (2)) oleks siis kokku kolm osalainet a-b-c.
Esmane eelistus oleks siis punane lugemine, tõusu ajal ca eelmise tipuni peab olema ettevaatlik, et ei tuleks välja alt b. Väga ettevaatlikuks teeb, sinistel fibidel mindi täpselt 0.236 vastu (kuigi seal oli toetuseks ka 100DMA), samas 1 peale tõmmatud korrektsioon ei lõppenud täpselt ühegi olulise taseme peal.
Kui minnakse üle tippude (parem juba 1.4 korda praegusest langusest eelmise nädala põhjast alates) võib olla küllalt kindel, et minnakse punase lugemisega ülesse. Ja esimest korda sel aastal on enam-vähem kindlus lugemise osas. Loota võib, et siis oleks asi lihtsam kuni (5)-ni.Aga eks elu näitab, liiga lihtsalt ei kipu midagi kunagi minema.
Kullatootjatel on lainete jaotus sama, kui kullal. Hõbedal oleksime aga aste eespool - siis juba lõppenud 4.


No comments:

Post a Comment