Sunday, February 5, 2017

Turu seis

Paar nädalat tagasi kirjutasin küsimuse, et kas tuleb "Trump Rally II".  Kui vaadata graafikut, siis on see aasta liigutud väga külgsuunas (lained on olnud kattuvad, overlapping). Seda asja ei kipu väga ralliks nimetama.


Hetkel käiakse välja kõige imelikumaid lugemisi, kuid ilmselt on kõige tõenäolisem, et 3 lõppeb ED-ga (lõpudiagonaaliga) ikkagi oodatud tasemel. Graafik, mille najal olen ka eelnevalt kirjutanud.


Siis, suure tõenäosusega me jõuame ikkagi 3 tasemeni. Tüüpiline kõrgus oleks sinine tase 1.618 ($2314.2). ED (lõpudiagonaal) - mida see siis muudab? Põhiline on selle omadus, et selle sisemine W4 vajub tagasi W1 sisse, mida laineteooria järgi tüüpilise impulsslainega ei tohiks juhtuda. Lisaks koosneb ED viiest 3-lainelisest osalainest, mis muudab struktuuri jälgimise veel keerukamaks (kauplemise väga riskiseks). Kas tõusvad osalained on ikka olnud 3-lainelised? Ka mina lugesin enne esimest neist 5-liseks. Mõlemas neis on aga olnud suur gap, mis kahjuks võimaldab neid lugeda erinevalt (me ei tea, mis struktuur oli gap'i sees).
Hetkel siis lähtuks sellest, et liigume edasi roheliste lainetega (sinised tasemed). Peale 3 peaks tulema korrektsioon 4. Sellelt hakkavat tõusu 5 kanti püüan "sõita". Hetkel mul indeksite positsioone pole, vaid mõned pikaajalised dividendiaktsiate positsioonid. Nagu eelnevalt kirjutasin, on 5 tipp sama, mis oleks (3) (punastel tasemetel 1.618, pole sel graafikul näha).  Graafikul on aga nende vastavate tasemete lahknevus ca 60 punkti. Kuidas see asi tegelikult laheneb - eks näeme.

Metallid.
Väga tõenäoline on, et metallid on teinud ära 1-2-(i)-(ii). Ja siit hüpatakse ülesse detsembris alanud tõusu 3-nda laine 3-nda osalainega (laineteooria järgi tüüpiliselt kõige kiirema laine kõige kiirem osalaine). Selle muudab väga tõenäoliseks tõus üle veebruari alguse tippude. Kui, tõenäoliselt järgmisel nädalal, see juhtub, siis panen siia natuke pikemate graafikute pildid, et oleks hea vaadata, kuhu erinevad väärismetallide varad tüüpiliste lainete kõrgustega liikuda võiksid.

No comments:

Post a Comment