Friday, February 17, 2017

Metallid jälle teelahkmel

Kirjutasin metallide seisust mõned päevad tagasi. Iseenesest poel väga palju midagi muutunud - käib väga nõrk ülessepoole pressimine.
Eelmisel korral tõin ära hõbeda ETF-i SLV graafiku, mis oli 200DMA vastupanu all. Praeguseks on kolm järgnevat käeva sulgutud selle peal. Hea tahtmise korral võib lugeda, et seda taset kontrolliti pealtpoolt. Eile (neljapäeval) saadi sellest joonest "lahti", kuid nüüd on ees R1 (eelmise korra graafikul näha).
Hõbeda futuur (SI) aga sulgus alles eile marginaalselt üle 200DMA (sama füüsilise vara peal kauplevad erinevad varaklassid kauplevad nii natuke erinevalt):




















Ühelt poolt on siin näha lisaks 3 päeva tagasi toodud graafikule (juba kus Slow Stochastics oli embeddded), et liigutakse ülesse ilusti kanalis. Ees on küll vastupanuks R1, kuid muidu on liikumine stabiilselt üles.
Mida ma siis muretsen ja kirjutan teelahkmest? Graafikul on toodud ära ka jaotus (a), (b), (c)(ii). Ja selle lugemise puhul oleks detsembri põhi (i). See on selle graafiku peal olev võimalus, et detsembris ei tehtud veel põhja, millest lõplikult üles pöörata. Kullal ja kullatootjatel ei ole pilt päris sama.
Siin on oluline suhe, et (c) sobib kõige paremini pikkusega 1; 1.382 või 1.618 korda (a). Praegu ollakse selle 1.000 all. Ja praegu pole sisemise kolmanda laine hoog veel ülesse saadud (1.618 tasemest alates võib see kolmas osalaine olla omakorda läbi saamas).




















Siin on need vastavad tasemed 1.000 sinisel, millega langeb küllaltki hästi ka 3/c sees olev roheline jaotuse 1.000. Sinine lugemine (ii)-st ülespoole on mingi aja müra - struktuur on veel nii segane, et midagi kindlamat ei käiks välja. R1 siin graafikul on tase, mis on vastupanuks sel nädalal, päevade graafikul see, mis sel kuul. Nädala oma on kuu omast allpool.

Seega: oleks vaja neist R1-tedest läbi saada, samuti, et ka futuuridel saaks selgeks 200DMA'st läbimurre. Ilmselt sel hetkel tuleb ka liikumisse hoogu juurde. Seni on kollitamas roosa korrektsiooni lugemise oht.




No comments:

Post a Comment