Friday, June 21, 2013

Kas väike pidurdumine?

Teisipäev tipust on toimunud turul pea sõna otseses mõttes kukkumine. See võiks olla vabalt 3. laine olla. See on 5-lainelisest liikumisest see, mis on üldiselt kõige hookam. Allapoole minek on juba iseenesest kiirem ja hookam, kui ülessepoole ronimine. Praegusel hetkel tundub, et sellest 3. lainest võib esimene osalaine läbi olla ja nüüd võiks tulla 2. korrigeeruv. Seda pilti toetab veel ka see, et täna on optsioonireede.
Ise neid lühemaid laineid ei kipu praegu kauplema. Nad on ikka liiga kiired. Nende jaoks ei piisa ka kauplemisaja graafikute jälgimisest (mida teen stockcharts.com'iga), vaid peaks vaatama futuuride ööpäevast liikumist. Selleks on mul olnud Metastock. Natuke aega tagasi öeldi sealt, et vana programm vana andmeedastajaga lõpetab tegevuse ja tuleb upgrade'da (ver. 12-le). Seda tehti, üle lubaduste isegi tasuta. Nüüd tuleb aga ilmselt erinevate börside andmevood uuesti tellida ja graafikud seadistada.
Eile õhtul oli kuude graafikuna selline seis NYSE üles-alla liikumise osas. Kui kuu oleks eile lõppenud, oleks olnud pilt, mida juba ammu pole olnud.




No comments:

Post a Comment