Sunday, April 30, 2017

Dollar kipub valima teed allapoole




















See nädal oli selline pilt - dollari indeks üritas iga päev tagasi ülespoole tungida läbi 200 päeva keskmise (200DMA). Ja ei õnnestunud (kuigi püüdlust oli näha). Kas see näitab tuleviku suunda?
Taustast:
Indeks on tõusvas suures laines üle 9 aasta. Siin graafikul on toodud ära selle tõusu laine 3 (mis võib teoreetiliselt olla muidugi ka C). Osalaine (5) of 3 sees on veetud sinised tasemed. Punased on kunagised püüud vahepeal laineid lugeda. Sisemine jagunemine on imelik, kuid tase 1.618 lubab üldjuhul alles kolmanda osalaine (siis (5)-sisemise) lõppu, sealt võiks olla korrektsioon alla 1.000-ni ja edasi tuleks tõus 2.000 (valuutadel ka suurema) tasemeni.
Alla on vajutud liiga kaua ja liiga palju, et pidada tõusu veel väga tõenäoliseks (kuigi see on ikka võimalik). Ja nüüd siis veel ka selle olulise keskmise (200DMA) alla kinni jäämine!
Kui on alustatud graafiku 3-le vastava 4 tegemist, siis see on tõenäoliselt mitmeaastane "projekt". Ja tõenäoliselt lõppeb see ülesse mineva 5-ga umbes samal ajal, kui algab suurem korrektsioon aktsiaturgudel.

No comments:

Post a Comment