Thursday, January 5, 2017

Väärismetalligrupp on põhja kinnitamas

Kullatootjad (GDX) hüppas täna välja langevast trendikanalist. Kuld ja hõbe on ka seda nägu, et tõusevad ülespoole täna hommikul tehtud tippudest. See kõik (kui ka teine osa juhtub) kipub kinnitama, et põhi on selleks korraks tehtud.
Probleem on muidugi selles, et on raske (et mitte öelda võimatu) reaalajas näha, millal saab esimene laine ülesse ja siis korrigeeruv 2 alla. Arvestades, et ülesse on algamas suur 3-s laine, ei pruugi eriti selgeid korrektsioone alla tulla. Nii on vaid tagantjärele võimalik joonistada lainete jaotust.
Pikaajaliseks investeerimiseks on ilmselt kõige parem GDX. See on fond (nagu aktsia), millel ei ole tähtaega erinevalt metallide futuuridest. Tõus peaks olema piisav (normaalne siht algavale kolmandale lainele oleks $50). Selle fondi juriidika peaks olema ka vähem riskisem, kui hõbeda (SLV) ja kulla (GLD) fondidel.
Lühiajaliselt oleks ilus, kui see ei vajuks alla $22.6 ja eriti eilse tipu. Samas on võimalik, et tuleb sügavam 2. laine kuhugi $19 kanti. Nii kaua, kui uut ajaloolist põhja ei tule, pole vahet - ca aasta tõusu peaks olema üle 100% (eeltoodud kolmanda laine võiks ca nii pikk olla).

No comments:

Post a Comment