Monday, April 9, 2018

Venemaa sanktsioonide käes

Täna jookseb igalt poolt uudistest läbi, et mingid Venemaa firmad on sanktsioonide tõttu kõvasti kukkunud. See kõik oli "ettearvamatu" ja Trumpi "äärmuslikust poliitikast tulenev". See on müra, püüame siin analüüsiga tegeleda.

Sain eelmise Venemaa postituse eest kriitikat, et alternatiiv graafikul oli. Tänane kukkumine oli nii suur, et ilmselt võib päris kindlalt väita, et mu 3 nädalat tagasi graafikule pandud tipp (1) seda ka on. Koristasin alternatiivi graafikult ära.




















Põhimõtteliselt võib nüüd hakata allaliikumist jälgima ja püüda leida kas ja millal see näitab märke lõppemisest. Mul oli eelnevalt A graafikul jaotatud 3-sena. Praegu tegin selle ringi 5-seks. Langus on nii energiline, et see on pigem W3 kui Wc. Aktsiatega see üldjuhul nii on. Venemaa on aga ilmselt emotsionaalsem (ka suuresti toorainetega seotud), kui on tüüpiline aktsia(indeks). Niisiis, vaatame praegu A-d 5-sena, näeme,  kuidas see kulgeb. C peab igal juhul olema 5-ne. Kui A saab 5-seks ja C tuleb impulss, mitte diagonaal, siis jääb lõpuni õhku võimaluse, et tolleks ajaks tehtud A-B-C on hoopis 1-2-3 ja tulemas on veel 4 ja 5. Aga see sellel ajal.
Täpsemalt on liikumist näha 4 tunni peal:




















Nii järsu "kaljult alla" kukkumise ajal on raske mõelda sellele järgneva peale, kuid panin siia graafikule selle, mida minu arusaam lainetest lubas. Eks tuleviku liikumine näitab, kas läheb nii ja lubab targem olla.
Tänane kukkumine on kolmanda laine süda ja minu arust lubab juba, et me läheme korrigeeruma 3-nda 4-ndas ((iv) of ring-iii).

No comments:

Post a Comment