Thursday, April 12, 2018

Üks viis elektriautonduses kaasa investeerida

Kui ei taha mingis majandusharus teha panust konkreetsele tootjale, siis on hea variant panustada selle jaoks olulisse toorainesse. Praegu tundub, et nikkel on oluline autoakude tegemisel (kunagi tehnoloogiad loomulikult muutuvad). Panin JJN graafikule ja tekkis mingi loogiline pilt.




















Mõned sõnad graafikust.
Rohelised (sisemised) tasemed on suhteliselt kõrged võrreldes sinistega. Equity  jaoks oleks tüüpiline, kui roheline 200 oleks sinise 161.8 tasemel. Siin aga kõrgemal. Tooraine jaoks on aga OK, kui lained pikemaks venivad. Seega (3) 176.4-200. Siit tulenevalt on (5) ka vähemalt toodud sinises kastis. Ei imestaks, kui veel tase kõrgemal. Aga selles osas on rohkem tarkust peale (4).
Hetkel oleme 3 sees W3 tegemas. selle tüüpiline kõrgus oleks 123.6 (vähemalt 100), peale seda korrrektsioon alla 76.4-ni, mitte aga püsivalt alla 61.8 (punane tase). Kahjuks laineteooria loeb toetustasemete puhul rikkumiseks püsivat impulsslainega läbiminekut. Ei ole nii lihtne, et panna lihtsalt maakleri juures stop sellele tasemele.

No comments:

Post a Comment