Tuesday, June 10, 2014

DJ IA huvitav pilt

Eile õhtuks oli Dow Jones Industrial Average'l välja kujunenud huvitav pilt erinevate ajaperioodide graafikutel. See pilt sobiks kokku päris olulise tipuga, kuid samas pole veel mingitel perioodidel divergence'sid,  mis viitaksid, et algaks pööre.
Kuu graafikul on eelmisest kahest tõmmatud tipust kergelt üles mindud, mis sobiks mingisse pilti võimalikust diagonaalist, mille uus põhi (c) oleks allpool  2009. aasta põhja. Selline väikene ülesõit enne järsemat pööret võiks täitsa olla. Juhul, kui see kuu näitaks väikest nõrgenemist, võib väga hästi kuu lõpuks RSI jääda 70 alla. Kui see tase jääb vastupanuks hinna uue tipu juures, siis see on üks signaal. mida vaadatakse RSI pealt pöörde ennustamiseks.






































Huvitavamaks läheb pilt nädalate graafikul. Kui lugeda 2009. aasta põhjast üles 2 lainet (mul on lugemine graafikul küll natuke segaselt, kuid 2-e tõusukõrgust näitaks roosad ristkülikud), siis ollakse enam-vähem kõrguse juures, mille puhul võiks tekkida seos A=C. Minu arvutades (suts võib võtta vast erinevaid tippe) oleks see tingimus täidetud täpselt tasemel 17003,19. Selleni veel eile ei jõutud, kuigi pildi peal juba ollakse roosa ristküliku peal. Eile õhtul oli küünlaks veel ka selge doji, kuid see ei tähenda esmaspäeva õhtul nädala graafikul veel vast mitte midagi.
Nõrkuse märgiks on RSI=65.35, samas kui SlSto on juba 98.






































Päevade graafikul on lugemisena lõpus punane ending diagonal. See, et 5 läheb üle trendijoone, on loomulik. Natuke on tal veel ruumi minna (varuga vähemalt nädala graafiku kohta toodud tasemeni), enne kui peaks hakkama diagonaali lugemist teisega asendama.
Selline huvitav pilt siis. See võib juba ühe börsipäevaga laguneda või võib hakata tekkima mingit toetust, et siin viidatud signaalid jäävad kehtima.



















No comments:

Post a Comment