Wednesday, May 25, 2016

Väärismetallid

Läksin eile õhtul 100% sisse (pikaks) oma kavandatud väärismetallidega seotud positsiooni.
Allatuleku hetk tundus olema laine 3 of C. Arvasin, et on mõistlik mitte üritada püüda viimaseid laineid 4-5. Kui mingis osas on lugemine teistsugune, siis võibki see olla põhi. Kui tulebki laine 5, siis see on selles olukorras ettearvamatu. Se võib jääda lühikeseks ja lõppeda kusagil 3 lõpu juures, kuid võib ka pikaks venida (eriti iseloomulik emotsioonidel kauplevatele väärismetallidele).
Väärismetallide lainete hindamine on võrreldes teiste varadega keeruline. Fibonacci tasemed, milledeni liigutakse, on väga "väljaveninud". Korrektsioone (mis oleks selgelt nähtavad) on vähe - nii on lainete lugemine paras kunst ning sisse tuleb ka vigasid. See on ka üks põhjus, miks ei tasu ilmselt püüdma hakata seda viimast "senti".
Kui siit praegustest tasemetest ülespoole minnakse (uute ajalooliste põhjade tegemine peaks olema väga ebatõenäoline) - siis lainete järgi ei tohiks me praeguseid hinnatasemeid enam kunagi näha. Suurematest lainetest on tehtud 1 ja 2, praegu hakkame liikuma 3 of 3 sees, mis üldiselt on kõige suurema jõuga liikumine (väärismetallidel erandina on selleks sageli 5-nda lõpp).

No comments:

Post a Comment