Tuesday, January 27, 2015

BABA-st välja

10 päeva tagasi kirjutasin siin jutu Alibaba (BABA) kohta. See võis tunduda soovitusena selles pikaks minna. Ega ettevõttega ja Hiina internetiga polegi midagi halvasti, lihtsalt tehniliselt ...
Lained ja tasemed sel hetkel, hoolimata aktsia lühikesest ajaloost, ühte tõusvat varianti ka lubasid. Ise positsiooni ka võtsin (optsioonide abil). Minu positsiooni võtmise ajal oli hind $96.5, praegu $104.13.
7,9% 10 päevaga pole paha.
Praegu on aga graafik selline, et ma ei usu pea üldse oma esmasesse stsenaariumi. Minu otsus - välja. Oleksin ostnud aktsiat, siis müüksin praegu, AH. Optsioonidega (eriti kui nii lühikese liikumise ajal sees olla) on probleemiks müügi- ja ostupakkumiste vahe, eriti kui need on veel kauges tulevikus (et ajaväärtuse langusest mitte kahju saada). Igal juhul homsel avamisel peaks asja sulgema. Eks siis on tulemus näha.

1 comment:

  1. Väljas optsioonidest, kasum 10,3-11,7%. Suts suurem, kui eileõhtune kasum oleks olnud aktsiatega. Risk ka suurem, et ei saa head hinda. Kui oleks eile enne sulgemist graafikule otsa vaadanud, siis oleks tulemus parem olnud.
    Oktoobrist novembrini oli tõus (nimetame) 1/A, siis alla 2/B. Viimased mõned päevad on pildi teinud selliseks, et ilmselt pole tegemist ülesse 3-ga. Samas C võib sellest ikka välja tulla. C, kui korrigeeruva laine puhul võib struktuur olla natuke teistsugune, kui oleks vaja 3 puhul. Aga määramatus on liiga suur positsiooniks minu arust.

    ReplyDelete