Saturday, September 22, 2012

Nädala lõpp

Tänase päeva lõpuks tegi Nasdaq 100 Jaapani Candlestick'ide järgi kujundi  Bearish Meeting Lines. Selle signaali kinnituseks oleks veel kolmandal päeval toimuv allapoole liikumine. Võib öelda ka, et sel indeksil on bearish negative divergence MACD-l päeva graafikul. Mitte veel nädala graafikul - sel peaks ka MACD histogram allapoole minema. Seega oleks vaja veel natuke allapoole liikumist, et candlestick'ide signaal kinnitatud oleks ja samas ka tekiks signaal nädala graafikul.
DowJones Industrial Average on samas seisus - graafik näitab nõrkust, kahe eraldi candlestick'i signaaliga. Nädala MACD histogrami selge alla suundumine oleks ka signaali kinnituseks, Stochastic peaks selle tagasitõmbumise käigus ka tulema välja embedded olekust. Sama ka S&P 500 juures.
Natuke on veel vaja, et võiks öelda, et allaminek algab. Loogika, et kvartali lõpu window dressing veab asja natuke üles ja peale seda turg vajub. Loomulikult sõltuvalt peatselt saabuma hakkavatest kvartali tulemustest ja nendes olevatest prognoosidest.

No comments:

Post a Comment