Friday, July 13, 2012

See trendijoon murti täna tagasi

Täna käidi altpoolt veel 2 korda päris täpselt eelmises postituses toodud trendijoone vastas ja see pidas. Neljandal korral (umbes börsi avamise ajal) mindi sellest hooga läbi.
Selle asja najal tekib küsimus, et millist trendijoone läbimist võib juba kindlaks pidada. Eile mindi allapoole juba ca 1%, ka mahud polnud nii väikesed. Mahtude osas oli täna huvitav vaadata, et kui trendijoonest kiputi üles minema, siis tuli nagu "tühjast" (ilmselt arvutid) peale müügisurve, mis hinna alla viis. Asi muutus börsi avamisel - siis ilmselt ka mahud kasvasid ja etteprogrammeeritud müük ei suutnud enam hinda alla suruda.
Peale tänast sulgumist peab rahulikult vaatama ja mõtlema, kuhu edasi liigutakse. Küllaltki tõenäoline on, et käimas olev (tundub järjest rohkem, et ikka veel) 2 laine võib olla kahekordne a-b-c. Või mis iganes selline asi. Tuleb lugeda, mida suuremad spetsialistid arvavad.

1 comment:

  1. Tänane Elliott Wave'i analüüs väidab, et juuli algusest tuli alla esimene osalaine - ring-i.
    Praegu käib selle korrektsioon 3 laine osalaine ring-ii raames.
    Erinevus sellest versioonist, mida ma postituse lõpus kirjutasin, on, et korrektsioon on väiksem (korrigeeritakse väiksemat liikumist). Seda versiooni toetab ka trendijoon aprilli, mai ja juuli alguse tippude pealt - selleni olekski maksimaalselt loogiline korrektsioonil minna. Siis algaks pikk 3 laine osalaine ring-iii. ST. 3. laine 3. osalaine, mis mõlemad on omasuguste seas tugevamad.

    ReplyDelete