Saturday, June 9, 2012

23. nädala lõpp

Selle nädala algul läksin indeksite suhtes uuesti lühikesse positsiooni. Sel hetkel oli see viga - lisaks praegusele juba ajalooks olevale hinnaliikumisele oli tol hetkel S&P nädala graafikul mindud vastu Bollingeri Band'e, Stochastic oli ülemüüdud embedded, hind ise oli eelmise sügisest alates toetuseks olnud joone peal jne. Pilt näeb välja selline:


Esmaspäeval oli all doji, mis teisipäevaga sai kinnitatud signaaliks tõusule. Ma jälgisin liiga palju vaid tasemeid ja sel hetkel neid asju ei vaadanud.
Mis edasi? Ilmselt on trend ikkagi alla, tegemist on korrigeeruva hinna tõusuga (kui aprillist tuli alla laine 1, siis nüüd on laine 2, mis korrigeerib mingi osa langusest - tõenäoliselt Fibonacci tasemeni).
Kui palju ja kui kaua siis see tõus võiks olla? Tase võiks olla mingi 1328-1346. Lainete mehed prognoosivad ka aega - see võiks minna juuni viimasesse nädalasse. 10 pangapäevaga liigub ka 50SMA ilmselt 1345 kanti - äkki see saab vastupanuks.
Kas korrigeerutakse kuni Kreeka valimiste tulemusteni, millele järgnevad riigijuhtide kokkusaamine ja Fedi koosoleku otsus?


No comments:

Post a Comment