Friday, August 4, 2017

Ikka ei jõua tipuni

See tipuni jõudmine venib ikka nii palju, et ma ei püüagi väita, et minu kirjutatu tegelikuks saab - kirjutan vaid ühe olukorra, mis tänase õhtu seisuga graafikul on. Ja lisaks veel erinevaid võimalusi, mida näen.
Tänase õhtu seisuga võib enam-vähem valmis olla iv of 5 of (5) of [3]. Kolmnurgana.




















Viimase lõpu osa 15 minuti graafikuna.




















Sageli on algul kolmnurgana tunduvad struktuurid tegelikult mingite a-b-c'de kombinatsioonid.
Kui siin ongi tegemist kolmnurgaga, siis on lisaks eeltoodule ka võimalus, et (A) on tegelikult aste suurem a-laine, siis tuleb 5-ne kolmnurk kõrvale (siin toodud tähed nii nihkes, et peaks veel tulema väike tõus tegeliku E-ni ja sealt tuleks suurem c-laine veel alla. Ruumi selleks on veel küll - selle järgu W4 võib hästi lõppeda kusagil 1.236 kandis (15m graafikul).
Tegelikul on võimalik ka kõige pullisem variant: selle puhul oleks (D) 1 of 5 ja (E) 2 of 5. Neist esimene on küll päris ilmselt 3-ne, kuid 5-s laine võib olla lõpudiagonaal (ED) ja see koosnebki 3-stest. Seega võimalikke variante on "miljon". Püüda siin kaubelda ja saavutada igal variandil positiivne tulemus, on paras ajude ragistamine. Lihtsam ja kindlam sellistes kohtades olla rahas (stay on the sidelines).

Sellistes pöörete kohtades on väga tõenäoline, et isegi, kui minu kirjutatu, et S&P 500 teeb veel ühe kõrgema tipu, õige on, võivad osad teised indeksid olla juba vastava tipu teinud ja languses olla. See sõltub erinevate aktsiate erinevast liikumisest ning indeksite koosnemisest erinevatest aktsiatest ja ka nende erinevast kaalust neis indeksites.


No comments:

Post a Comment