Saturday, March 18, 2017

Kas metallid tegid sel nädalal olulise põhja?

Fed'i intressiotsuse peale panid väärismetallid hooga ülespoole. Pullid ootavad detsembris alanud tõusu kolmandat osalainet. Karudele annab lootust osade analüütikute kahtlustus, et GDX'l (kullatootjatel) oli veebruari langus 5-laineline - siis mittesobiv korrektsiooniks. Panengi metallide liikumist iseloomustama GDX-i päevade graafiku.























Kahtlusi tekitab siis langus (i)'st (ii)'ni. Päevade graafikul pole see näha, kuid sisemiselt sobib selle peale ka 5-laineline lugemine. Sel sobivad isegi Fibonacci tasemed. Kulla ja hõbeda puhul see nii hästi ei sobi.
Kui see alla oli 5-laineline, siis (ii) asemel oleks a, praegu lõpetaksime b-d ning alla tuleks alt (ii). See peaks jääma ülespoole 2-e. Kui vajutakse sellest allapoole, oleks tegemist alt 2'ga.

Aga pulline variant?
Trendisuunalise liikumise märgiks on 5-sed lained. Siin suurte perioodide peale ei ole struktuur väga hästi näha, kuid sümboolselt on eelmise nädala põhjast roheline üles, siis suts punast alla, siis rohkem rohelist üles ja jälle punast alla. Nii ongi - 4 lainet on tehtud. Vaja oleks uuesti tõus üle eelmise rohelise tõusu. Siis oleks 5 üles valmis. Selle järel peaks tulema 3-ne korrektsioon alla, mille järel uus 5 üles. Selle viimase 5 puhul on siis vaja vaadata, et ega need 5-3-5 kokku kolmest korrektsiooni ei tee. Seda saab hinnata suhtes veebruari languse pikkusesse. Rahulike varade peal on hooindikaatorid c puhul rahulikumad, kui a puhul. Väärismetallide puhul seda oodata ei maksa.

No comments:

Post a Comment