Tuesday, March 6, 2012

Tänane langus

Täna tuli siis turg kolinal allapoole, nagu ta ei ole juba mitu kuud teinud,
S&P päevane graafik käis ära alumise Bollingeri juures, tõmbudes enne sulgumist kergelt tagasi. Toetus (vähemalt ajutiselt) leiti veebruari keskel olnud sulgumishindade põhja tasemelt. Kauplemismahu kohta öeldakse, et see pole veel nii suur. S&P, millega loomulikult kaubeldakse aktiivselt ja lühikesi perioode, tegi E-minina kül suure käibe. Indeksil endal on pea kümme punkti veel tasemeni, mida rahuliku stopina võiks kasutada. Sellistest tasemetest läbiminek tähendaks suuremaid mahtusid. Kogu aktsiate kogum koosneb muidugi erinevatest aktsiatest, millel igaühel on oma tasemed. Mingi statistilise näitajana on samas oluline ka indeksi enda vastupanutase - suure tõenäosusega sellest läbiminekul minnakse läbi ka paljude aktsiate tasemetest.
EURO/USD, mille allapoole suundumise tõenäolisusest Fibonacci tasemelt kirjutasin mõned postitused tagasi, vajus läbi ühest veebruari keskpaiga toetustasemest, veebruari põhjani ja jaanuari väikese tipuni on veel üks protsendipunkt. Homme on ees 50SMA päevade graafikul, paistab, kas see tase peab. Nädala graafik lubab langust, seega äkki päevade toetus suurt midagi ei muuda.
$USD vajus eelmistel nädalatel allapoole 18SMA-d, tõusis selle peale tagasi, eile toetus jälle kergelt selle taseme peale, tänane tõus viib ülespoole. Seega hetkel tundub, et läbivajumist ei tule ja trend võiks jääda tõusvaks.
Hõbe on 5 päeva kõvasti kukkunud ja ees on nagu detsembri alguse vastupanutase, paistab, kas selle peale jäädakse pidama või minnakse läbi.

No comments:

Post a Comment