Wednesday, June 9, 2021

Zoom on äkki esimest tõusulainet valmis saamas (saanud)

 Eelmisest postituses rääkisin mitmest variandist. Peale seda vajuti allapoole toodud sinist kasti (on ka siin toodud joonisel lillakate joonte vahel. Nagu ma kirjutasin, ei pruugita languse 2.000-ni minna.

4 tunni graafik oleks praegu selline:












Selle pildi peale vaadates tekib kaks küsimust:

  • kas põhi on juba tehtud?
  • miks siin on veel ring-4 koos väiksemate lainenumbritega roosa kasti sees?
Tegelikult pole veel väga suurt kindlust ja seetõttu pole ma numbreid ka ringi vedanud. On küll punase tekstiga minu arvamus. Aga on olemas ka teisi arvamusi - minu jälgitavas analüüsimajas loetakse praegust tippu languse korrigeeruvaks laineks 4.

Praktika on tõe kriteerium. Tõe ütleb välja tulev langus. Ei saa välistada, et enne langust tehakse veel kergelt kõrgem tipp.

Mis on toetuseks sellele, et mais tehti põhi?
  • Mai postitusest on näha, et W3 tipp tehti pea täpselt 1.618 vastupanu vastu. Sealt on tavaline korrektsioon 1.000 peale. See on täna toodud graafikul ülemine tumesinine joon. Sellest vajuti küll läbi. Nii on see 4 tunni peal. Päevade graafik aga selle joone alla sulguda ei tahtnud.
  • Aprilli lõpu kohal olevad fibide numbrid näitavad, et käidi ära 1.764, kuigi 2.000-st jäi sutsuke puudu.
  • Vähemalt 4h graafikul on ka MACD lahknevus: graafiku vasaku serva ja mai põhja vahel.
  • Ülesse mindi 2.382 fibi vastu. Nii kaugele minnakse a-b-c's vaid väga emotsionaalsetes varades.
  • Tõusu võib lugeda 5-liseks, nagu mul on tehtud. (ii) on küll väga sügav ja seetõttu on struktuur kergelt imelik, kuid seda saab ikkagi 5-seks lugeda.
Siis väga suure tõenäosusega on tulemas langus. See võiks tulla vahemikku 0.382-0.618. Viimasel ajal, eriti pullistel varadel, on langused olnud sageli tavalisest väiksemad. Seega peab hoolega vaatama mustrit. Sama hoolsalt tuleb vaadata, et langus ei kujuneks viiendaks laineks, mis teeb veel uue põhja.

No comments:

Post a Comment