Tuesday, September 9, 2014

Kuhu lähevad väikesed aktsiad

Olen ise ka natuke üritanud kaubelda Russell 2000 liikumist. Kui arvata, et turg on tegemas mingisusgust tippu, siis on küllalt loogiline, et Russell 2000 on pöördes teistest indeksitest ees. Kui sellega allapoole liikuda, siis ei tuleks teiste indeksite allapoole liikumise algus ebameeldiva üllatusena. See indeks on pea kogu selle aasta liikunud külgsuunas. Seda päris pikas vahemikus - kui oleks osanud neid liikumisi õigesti näha, oleks olnud võimalus päris pikalt "sõita". Aga äkki algas juuli alguses impulsslaine alla? Seda toetab seni fakt, et tõus septembri alguseni läks küllalt täpselt 61,8% kanti.




















Selle hetkeni on liikumine küllalt loogiline. Isegi sügava b-ga 2. laine. See on küllalt loogiline olukorras, mil muud indeksid veel tippe teevad.
Aga septembri algul algas segasem lainetus. Ma ei suutnud siit kuidagi lugeda välja trendi allapoole, ega ka ülespoole. Mõlemat pidi ei tulnud korralikku korrektsiooni ega trendi. Praegu arvuti taga istudes tuli pähe, et see võiks olla väga edukalt leading diagonal'i (5-3-5-3-5) algus. Praegu oleksime siis lõpetamas selle 4. osalainet. Selle 5. osalaine peaks meid viima eelmise joonise peal allapoole 38,2%, isegi 50% või 61,8%, kuid ilmselt mitte üle 76,4%.  Eelnevate allapoole tulevate lainetega sobiks selline asi enam-vähem kokku. Kui see stsenaarium õige on, siis juba homme peaks algama 5. laine diagonaalist allapoole. Näeme.























No comments:

Post a Comment